(VIDEO) Prisjetimo se kako je Woodley rutinski ugasio hype oko Darrena Tilla

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2019 10:40h Autor:

Woodley vs. Till

Darren Till jedan je u nizu boraca koji su svoju priliku za napasti UFC titulu dobili prerano. Do toga je došao prije svega na račun hypea, a taj hype je Tyron Woodley rutinskom izvedbom ugasio.

Mnogi su vjerovali kako Darren Till nije zaslužio napad na UFC titulu. Do njega je došao preko nekih pobjeda nad nerangiranim borcima, pobjedom nad Donaldom Cerroneom koji je u tom slučaju promašio kategoriju te itekako “nategnutom” pobjedom nad Stephenom Thompsonom. Ipak, brbljavi karakter i karizma koju posjeduje su bili dovoljni da ga UFC gurne u vatru. Vjerovali su da njime mogu dobiti interes za borbu Tyrona Woodleya te da možda mogu dobiti i novo ime kategorije, nekoga tko će, za razliku od Woodleya, biti sposoban prodati prijenose. Na kraju su se žestoko prevarili po oba pitanja.

Tyron Woodley je 11 godina mlađeg protivnika zapravo vrlo lako savladao. Till je izgledao kategoriju krupniji od “The Chosen Onea”, no neće rujan 2018. godine pamtiti po dobrom. Woodley se pametno kretao, izbjegavao opasnosti, a onda iskoristio svoju priliku kad ju je vidio. Till se mogao nečemu nadati nakon prve runde, no svojevrsna neaktivnost Woodleya zapravo je bila priprema za ono što je uslijedilo.

Već na samom početku druge runde Woodley je teledirigirano pronašao udarac u Tillovu bradu, odveo ga na pod, a onda tamo krenuo raditi. Till se nije predavao i na tome mu je potrebno čestitati, no već na samom početku bilo je jasno da neće izdržati. Woodley je nanosio štetu, ne dopuštajući Tillu da se ustane ili dođe do bolje pozicije, da bi u posljednjoj minuti runde uhvatio d’arce gušenje i time je Tilla natjerao na tapkanje.

Woodleyu je to bila četvrta uspješna obrana titulu prvaka velter kategorije. Petu će imati u subotu, kad ga čeka borba protiv Kamarua Usmana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI