(VIDEO) Prisjetimo se kako je Jones u prosincu demolirao Gustafssona

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2019 18:24h Autor:

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson

Jon Jones vraća se u subotu u kavez i to samo dva mjeseca nakon svoje posljednje borbe. To je ona na UFC 232 eventu u kojoj je izuzetno uvjerljivo savladao Alexandera Gustafssona.

Jones se u toj borbi vratio nakon 16 mjeseci, teških turbulentnih 16 mjeseci, no to se u njegovom nastupu nije moglo primijetiti. Gustafsson je u borbu ušao kao borac koji je jedini do sada uspio parirati Jonesu na pravi način i s ambicijom da potvrdi kako je već prvi put trebao odnijeti pobjedu. Prvi put je uistinu bio blizu, ovog puta je bila u potpunosti drugačija slika.

Ne samo da se Jones vratio sjajnom borbom, Jones se vratio jednom od najboljih izvedbi u svojoj velikoj karijeri. I uistinu je gušt ponovno pogledati tu borbu, koja se dogodila 30. prosinca prošle godine u Inglewoodu.

U subotu će Jones braniti titulu protiv Anthonya Smitha, a najavio je kako ćemo ga se ove godine nagledati, odnosno da se spreman boriti čak četiri puta. Ukoliko bude dobar kao u ovoj borbi, mi nemamo ništa protiv. Samo neka se drži sporta i bježi od skandala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI