(VIDEO) Prisjetimo se kako je Dillashaw razriješio sve dvojbe oko sebe i Garbrandta

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2019 13:31h Autor:

screenshot

UFC nam na svom Youtube kanalu donosi snimku druge borbe TJ Dillashawa i Codya Garbrandta, kojom je bantam prvak razriješio sve dvojbe oko tog rivaliteta te se mogao uputiti prema drugim izazovima.

Trenutno najaktualniji među tim izazovima je onaj koji ga za 11 dana očekuje u Brooklynu, gdje će napasti titulu prvaka muha kategorije protiv Henrya Cejuda. Cejudo je do te titule zapravo došao na istom eventu gdje se održala borba čija se snimka nalazi ispod teksta.

Rivalitet Dillashawa i Garbrandta jedan je od najvećih UFC rivaliteta novijeg doba. Sve je krenulo odmah čim je Dillashaw napustio njihov dotadašnji zajednički tim, Team Alpha Male, da bi se kroz Ultimate Fighter sezonu, u kojoj su imali uloge trenera, sve dodatno zakuhalo. Epilog je bio nokaut pobjeda Dillashawa na UFC 217 eventu, u studenom 2017. godine, da bi devet mjeseci kasnije uslijedio ovaj revanš.

Ovaj revanš donio je novu pobjedu Dillashawa, još uvjerljiviju od one u prvoj borbi, gdje se krajem prve runde našao u problemima. Garbrandt je ovog puta pao gotovo bez ispaljenog metka, čime se pokazalo kako ipak nema ono što je potrebno za savladati svog bivšeg kolega. Dillashaw se, kao što smo naveli, vraća za 11 dana, dok je Garbrandt jučer dogovorio borbu protiv Pedra Munhoza, koju će odraditi 2. ožujka na UFC 235.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI