(VIDEO) Prisjetimo se cijelog zagrebačkog okršaja Ngannoua i Blaydesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2018 11:18h Autor:

Ngannou vs. Blaydes

Dvije i pol godine prošle su od okršaja Francisa Ngannoua i Curtisa Blaydesa održanog u zagrebačkoj Areni. Prije nego njih dvojica ponovno uđu u kavez, prisjetite se kako je izgledala ta prva borba.

10. travnja 2016. godine, ova dva teškaša bili su tek potencijali kategorije. Ngannou je nakon impresivnog debi nastupa po drugi puta ulazio u UFC kavez, dok je Blaydes bio debitant, koji je prije toga odradio neke impresivne borbe u manjim američkim promocijama. Francuskog Kamerunca već smo prije te borbe najavili kao novu teškašku senzaciju, a na kraju je to u Areni i potvrdio, dok je Blaydes vjerojatno još uvijek bio impresioniran velikom prilikom ispred sebe.

Na glavnom programu zagrebačkog eventa, ova dvojica odradili su dvije runde u kojima je Ngannou bio neupitno bolji, ali Blaydes je pokazao puno svojih kvaliteta, koje su na kraju dovele do toga da će u subotu, dvije i pol godine kasnije, biti favorit. Unatoč tome što je Ngannou prvu borbu slavio, unatoč tome što je impresivnim pobjedama došao do borbe za teškaškog prvaka, Curtis Blaydes onaj je čiji bi poraz iznenadio sve one koji ga vide kao idućeg teškaškog izazivača. A takvih je puno.

Ipak, ukoliko Ngannou vrati ono što je imao u sebi prije borbe protiv Stipe Miočića, mogli bismo gledati sličnu borbu onoj koja se u svojoj cijelosti nalazi ispod teksta. Bili vi tog dana u dvorani ili ne, gledali već tu borbu ili ne, svakako ju je isplati pogledati i sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI