(VIDEO) Pojavila se snimka uhićenja Conora McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2019 16:03h Autor:

Conor McGregor

Pojavila se snimka uhićenja Conora McGregora u Miamiju, koje se dogodilo prošlog mjeseca nakon incidenta kod hotela. Podsjećamo, Conor McGregor prvo je razbio, a onda i otuđio mobilni telefon fana koji ga je pokušao fotografirati.

Nakon što su prije nekoliko dana došli do snimke sigurnosne kamere hotela, na kojoj se vidi cijeli incident (gore podijeljena objava), iz TMZ Sportsa sad su uspjeli nabaviti i snimku uhićenja Conora McGregora. U pitanju je kamera s uniforme jednog od policajaca koji su bili zaduženi za to.

Možemo vidjeti kako su policajci došli do McGregorovog prebivališta, nakon čega je on izašao u društvu svog odvjetnika te je priveden u policijsko vozilo. Prije toga su mu iza leđa vezane ruke. McGregor se nije opirao uhićenju.

Prema trenutno poznatim informacijama, Conor se sa svojom žrtvom uspio nagoditi, no  cijela situacija nije riješena. Naime, i dalje mu prijeti kazneni progon zbog otuđenja i uništavanja tuđe imovine. Ipak, vjerujemo kako će se i to riješiti na korist velike sportske zvijezde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI