Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Pogledajte zbog čega se stvorilo toliko uzbuđenje oko Askrenovog dolaska u UFC | Fight Site

(VIDEO) Pogledajte zbog čega se stvorilo toliko uzbuđenje oko Askrenovog dolaska u UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2018 09:12h Autor:

Ben Askren

Pred vama su dvije kompilacije onoga po čemu je Ben Askren najpoznatiji, odnosno onoga zbog čega mnogi ne mogu dočekati njegov debi u UFC-u, gdje bi se trebali uvjeriti koliko je stvarno dobar.

Ben Askren priča je tjedna. Njegov povratak u MMA nakon prošlogodišnjeg umirovljenja, ujedno dolazak u UFC, nešto je čemu su se mnogi nadali. Godinama se čekao trenutak kada će Askren doći u najveću svjetsku promociju, a taj dolazak se dogodio kada su ga zapravo već skoro svi otpisali.

Iako je u početku bio samo dominantni hrvač, zbog čega su mnogi, poput UFC-ovog predsjednika Dane White, njegove borbe nazivali najdosadnijim u MMA-u, Askren je s vremenom postao borac koji svoje protivnike završava. Nakon što je u jednom periodu karijere imao šest pobjeda sudačkom odlukom za redom, Askren (18-0) je šest od svojih sedam posljednjih borbi pobijedio prekidom. Ponovno je to bilo u parteru, jer ipak se tamo osjeća najbolje, no on je godinama svoje vještina doveo do razine da može bez problema parirati bilo kome u bilo kojem aspektu. Sve dok, naravno, borbu ne odvede na pod, a onda je tamo vrlo često sve gotovo.

Ispod teksta se nalaze dva videa preko kojih možete probati zaključiti zašto se tolika prašina digla oko Askrenovog dolaska u UFC te ujedno možete i procijeniti koliko je zapravo dobar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI