Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Pogledajte završnice “kraljeva submissiona”, Maie i Oliveire | Fight Site

(VIDEO) Pogledajte završnice “kraljeva submissiona”, Maie i Oliveire

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2019 10:18h Autor:

Maia vs. Good

Charles Oliveira došao je do svoje 13. UFC pobjede prisiljavanjem na predaju, a Demian Maia do desete. Time je prvi još više popravio svoj rekord na ljestvici spomenutog postignuća, dok je Maia izjednačio drugo mjesto. Pogledajte poteze kojima su to postigli.

Demian Maia uspješno se vratio nakon serije od tri poraza i to završivši borca koji nikada prije nije doživio poraz prekidom. U pitanju je Lyman Good koji se hrabro došao suprotstaviti brazilskom velemajstoru, no prebrzo mu je dozvolio da skrati distancu. Nakon što je Maia uspio napasti nogu, samo je bilo pitanje vremena kada će doći u poziciju odakle će krenuti raditi na nekoj poluzi ili gušenju.

Upravo to se dogodilo, na način da je Maia došao Goodu na leđa, a tamo je nakon vremena zatvorio gušenje na koje je ovaj tapkao. Pogledajte i uživajte u potezu velemajstora.

Ništa manje impresivan nije bio niti Charles Oliveira, iako je njegova pobjeda nad Davidom Teymurom mogla biti i tehnički nokaut. No, sudac nije prepoznao situaciju u kojoj do sada neporaženi švedski borac nije više glavom u borbi te je pustio akciju što Oliveira koristi da odradi ono što najbolje zna. Izveo je svoj 13. UFC “submission”, po drugi put anaconda gušenjem. Jedan od najaktivnijih UFC boraca nastavlja svoj niz.

Pogledajte i njegovu završnicu sjajne borbe protiv Teymura.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI