(VIDEO) Pogledajte sučeljavanja sudionika opakog programa iz Pekinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2018 18:46h Autor:

Overeem vs. Pavlovich

Još nas samo sati dijele do UFC Fight Nighta 141, koji ćete u sutrašnjim jutarnjim satima moći pratiti iz Pekinga. Prije toga, možete pogledati kako su izgledala sučeljavanja sudionika glavne dvije borbe. 

U pitanju su teškaški obračuni koji će pred ekrane staviti svakog pravog ljubitelja slobodne borbe. Glavna borba eventa donosi revanš nakon turbulentne dvije godine, u kojima su karijere Francisa Ngannoua i Curtisa Blaydesa imale drugačiji slijed. Iako je Ngannou slavio u prvoj borbi te je u ovu godinu ušao kao najstrašniji teškaš svijeta, on je odjednom autsajder. Ova borba mu je velika prilika da od ove godine ipak nešto učini, no protiv sebe ima motiviranog protivnika u sjajnom nizu.

Druga teškaška borba donosi susret legende i nadolazeće sile, jer upravo tako moramo nazvati ruskog borca, neporaženog Sergeya Pavlovicha. Koliko UFC očekuje od njega dovoljno se može zaključiti po izboru protivnika za njegov debi. Ukoliko isti savlada Alistaira Overeema, on je automatski teškaš iz Top 10, koji će vjerojatno biti dvije borbe od napada na titulu. No, “The Reem” mora imati motivaciju upravo u tome, ovo je njegova borba istine. Ukoliko se ne uspije prikazati u svom starom svijetlu, priča o strašnom Overeemu u Pekingu će zatvoriti svoje posljednje poglavlje.

Pogledajte kako su izgledala sučeljavanja sudionika ove dvije borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI