Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Pogledajte priču o prvom Ultimate Fighteru, showu koji je spasio UFC | Fight Site

(VIDEO) Pogledajte priču o prvom Ultimate Fighteru, showu koji je spasio UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2019 13:50h Autor:

TUF 1

Prvog dana kolovoza prošle godine, UFC je odlučio okupiti sve sudionike prve sezone Ultimate Fightera na večeri. Borci su se prvi put nakon 14 godina našli u istoj prostoriji. Tada je nastao sjajan filmski uradak prisjećanja na show koji je doslovno spasio UFC.

Na večeri su se pojavili svi borci osim Lodunea Sincadea i Josha Koschecka, kao i treneri prve sezone, Randy Couture i Chuck Liddell. Zajedno su prošli kroz sjećanja iz sezone koja je zapravo stvorila UFC kakav je danas. Neki sudionici napravili su velike UFC karijere, a Diego Sanchez još uvijek je UFC borac.

Ultimate Fighter svima je njima promijenio život, ali i svima nama koji smo danas MMA fanovi. Dana White i braća Fertitta su više puta otkrili kako je Ultimate Fighter došao u trenutku kada je za UFC bilo “biti ili ne biti” i da je bio velik korak unaprijed. Sama sezone postigla je jako dobru gledanost, ali finalni event porušio je neke dotadašnje rekorde. Prije svega se tu misli na finalnu borbu poluteške kategorije između Forresta Griffina i Stephana Bonnara.

Pogledajte ovu priču o showu koji ne kraju dočekao 30-ak sezona, kako u originalnom, tako i u nekim internacionalnim izdanjima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI