(VIDEO) Pogledajte priču o borbi Matta Hughesa za život nakon teške prometne nesreće

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2019 17:21h Autor:

Matt Hughes

Jedan od najvećih boraca u povijesti UFC-a, Matt Hughes, 16. lipnja 2017. godine imao je tešku prometnu nesreću. Jedva je preživio nalet vlaka na kamionet kojim je upravljao i tog dana krenula je njegova borba za mjesto u svijetu, koja i danas traje. Pogledajte priču o toj borbi.

Matt Hughes u svojoj je MMA karijeri upisao 45 pobjeda i devet poraza. U UFC-u je jednom nastupio 1999. godine pa dva puta 2000., da bi od 2001. godine postao stalni član promocije. Ukupno je u Octagonu upisao 18 pobjeda i sedam poraza, a dva puta postajao je prvak velter kategorije. Ukupno u ta dva navrata ima sedam uspješnih obrana titule, po čemu je bolji tek onaj koji ga je naslijedio, Georges St-Pierre. Uz Marka Colemana jedini je dvostruki član UFC-ove Kuće slavnih. U dijelu koji pripada pionirima sporta i u dijelu legendarnih borbi.

Veliku karijeru završio je 2011. godine, nakon čega je bio čest i vrlo poželjan gost u MMA zajednici. Ipak, u lipnju 2017. godine doživio je tešku prometnu nesreću koju je jedva preživio. Dok je kamionetom prelazio pružni prijelaz nedaleko svog doma, na njega je naletio vlak. Tada je krenula njegova borba za život, koju je uz podršku obitelji dobio, da bi se ista nastavila kao borba za normalan život i mjesto u društvu. Ona još uvijek traje i teško da će ikada prestati.

Pogledajte ovu priču o toj cijeloj borbi jednog od najvećih MMA boraca ikad. U filmu možete vidjeti neke ranije snimke iz Mattove karijere, kao i originalne snimke iz bolnice nastale tijekom vremena dok je bio u komi i na kraju samog procesa oporavka. Na kraju filma Matt ponovno dolazi na mjesto gdje se njegov život u potpunosti preokrenuo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI