Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Pogledajte posljednji meč u kojem je Cyborg doživjela poraz | Fight Site

(VIDEO) Pogledajte posljednji meč u kojem je Cyborg doživjela poraz

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2018 12:26h Autor:

Cris Cyborg vs. Jorina Baars

Pogledajte borbu u kojoj je Cris Cyborg posljednji put osjetila poraz. U pitanju je muay thai meč pri Lion Fights promociji, koji je odradila protiv najbolje kickboksačice svijeta, Jorine Baars.

Cristiane “Cris Cyborg” Justino je MMA poraz doživjela tek u svojoj prvoj profesionalnoj borbi, sada već davne 2005., kada joj je bilo nepunih 20 godina. Nakon toga je naslagala 20 pobjeda, a niti u jednoj borbi ne možemo reći da je bila blizu poraza.

No, unutar tog vremena jedan se poraz ipak dogodio. Bilo je to 2014. godine, kada je Cyborg otišla u promociju Lion Fights, odraditi meč protiv najbolje kickboksačice svijeta, Jorine Baars. Meč je bio dogovoren na pet rundi i očekivala se vrhunska akcija.

To se i dogodilo, iako se nakon prve dvije runde činilo kako je Cyborg ipak tog puta zalutala u ring. Baars je dominirala, bolje se kretala i bila agresivna, što je zapravo bilo najvažnije u ovom slučaju. Ipak, Cyborg se u trećoj rundi napokon opustila te je u toj i idućoj dionici pokazala da ima što ponuditi i u borbi s velikim rukavicama. Ipak, peta runda donijela je prezentaciju iskustva Jorine Baars, koja je napravila dovoljno za pobjedu na sudačkim karticama.

Ovaj meč, iako nije MMA, pokazao je kako je Cris Cyborg ipak žena od krvi i mesa te da nije nepobjediva. Osim toga, način na koji je Jorina Baars ušla u ovu borbu mogao bi biti nacrt onoga kako bi u subotu trebala startati Amanda Nunes. U tom slučaju bi mogla iznenaditi Cyborg, a fanovi bi tada mogli dobiti borbu kakvoj se nadaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI