(VIDEO) Pogledajte kako su svi borci izgledali na jutarnjem vaganju u Stockholmu

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2019 12:40h Autor:

Aleksandar Rakić, Darko Stošić i Damir Hadžović

Jutarnje službeno vaganje u Stockholmu uspješno je odrađeno. 24 sudionika i sudionice sutrašnje UFC priredbe nije imalo problema sa zadovoljavanjem potrebnih težina. Pogledajte kako su izgledali u trenutku kad su stali na vagu.

UFC je dočekao jedno vaganje bez nepotrebne drame, no nažalost ista se dogodila večer ranije. Ilir Latifi zbog ozljede je bio prisiljen otkazati borbu protiv Volkana Oezdemira. Tako je event samo dva dana prije održavanja ostao bez od početka planiranog “co-main eventa”. To su mjesto na kraju zauzeli Jimi Manuwa i Aleksandar Rakić, a cijeli program umjesto 13 imati će 12 borbi.

Vaganje se održavalo od 9 do 11 sati, odnosno to je bilo planirano vrijeme. Ipak, toliko dugo nije bilo potrebno. Većina boraca i borkinja izvagalo se u prvih 30 minuta, da bi posljednja dvojica, Damir Hadžović i Anthony Smith, svoju težinu provjerili oko 10 i 20. Tako je sve završilo u opuštenom tonu i sudionici sutrašnjih borbi upućeni su na odmor. Prije nego se sutra susretnu u kavezu, ipak će imati još jedan zadatak. Od 18 sati ćemo ih gledati na ceremonijalnom vaganju koje uključuje posljednja sučeljavanja.

Ispod teksta možete pogledati kako su izgledali svi sudionici i sudionice nakon procesa skidanja kilograma. Vrijedi napomeni kako niti jedan od tri borca iz regije nije iskoristio pola kilograma dozvoljenog prekoračenja, iako Damir Hadžović nije bio u potpunosti siguran u svoju težinu pa je na vagu stao gol, naravno pokriven ručnikom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI