(VIDEO) Pogledajte kako je Niko Price završio posao u ponajboljoj rundi 2019. godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2019 10:00h Autor:

Price vs. Means

Niko Price autor je najimpresivnijeg poteza UFC Fight Nighta 146. On je borbu koja je donijela najviše uzbuđenja završio sjajnim nokautom.

Price je borbu protiv Meansa jako dobro i agresivno otvorio. Ipak, nakon sjajnog početka Pricea, Means je preuzeo kontrolu nad situacijom. Gotovo pune tri i pol minute runde, Niko Price dobivao je batina od svog iskusnog protivnika, ali je oduševljavao svojom izdržljivošću. Na kraju je nagrađen na najbolji mogući način.

Baš kad se spremalo otkucati posljednjih deset sekundi prve runde, Means je odlučio krenuti u još jedan pokušaj završavanja borbe unutar prvih pet minuta. Nažalost po njega, tu je napravio grešku. Price je pronašao udarac za kakav je nakon borbe izjavio kako ga je čekao cijelo vrijeme. Means je ušao previše otvoreno, nije pokrio svoje lice nakon upućenog udarca i prima opaku kroše kontru koja ga automatski šalje na pod.

Dodatni udarci na podu nisu bili niti potrebni, no dogodili su se prije nego je sudac uspio reagirati. Means je nakon ovoga još neko vrijeme ostao na podu te nije došao niti na proglašenje, a Niko Price je samo još jednom potvrdio da rijetko tko završava borbe na način kao on. Ispod teksta pogledajte najbolji potez UFC Fight Nighta u Wichiti!

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI