Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Pogledajte dramu Luisa Pene na vaganju | Fight Site

(VIDEO) Pogledajte dramu Luisa Pene na vaganju

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2019 11:47h Autor:

Luis Pena

Već jučer smo pisali o neuspjehu Luisa Pene da zadovolji težinu potrebnu za nastup u perolakoj kategoriji, na današnjem UFC Fight Nightu. Osim toga, novi video nam pokazuje kako je ovaj borac prošao pravu dramu.

Luis Pena prema Sherdogu je visok 190.5 centimetara. Do sada se borio u lakoj kategoriji, iako se i tamo činio velik. Kada pogledamo koliko je visok, to je razumljivo. No, za svoju drugu UFC borbu, “Violent Bob Ross” odlučio je pokušati se spustiti još jednu kategoriju niže. Odlučio je boriti se do 66 kilograma.

“Neće biti problema, da hoću bih se mogao spustiti i na 61.5 kg”, rekao je Pena onima koji su s razlogom kritizirali njegovu odluku.

Isti na kraju nije uspio spustiti niti na 66 kilograma. Došao je sa gotovo 68 i to tako da je izgledao “kao da mu je smrt zakucala na vrata”. Sad se pojavio i video u kojem vidimo cijeli njegov proces vaganja, od dolaska na vagu, odrađivanja prvog pokušaja, silaska s iste te drugog pokušaja. I izgleda jako gadno, vrlo lako je zaključiti kako se Pena osjećao onako kako ne bismo nikome poželjeli.

Njegova borba protiv Stevene Petersona ostala je na programu, uz 20% honorara koje će Pena morati proslijediti svom protivniku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI