(VIDEO) Pogledajte borbu kojom se “Zombie” trijumfalno vratio u UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2018 18:01h Autor:

Chan Sung Jung

Jedan od najvećih ljubimaca fanova ujedno je i borac koji se ne bori niti približno često koliko bi ti isti fanovi željeli. To je Chan Sung Jung, borac koji je u posljednjih pet godina odradio samo jednu borbu. I to ovu koju možete pogledati unutar članka.

Srećom po njegove fanove, Chan Sung Jung vraća se ovog vikenda, velikom borbom protiv Yaira Rodrigueza, ujedno glavnom borbom UFC Fight Nighta 139. I svi se nadaju kako je to samo početak njegovog niza nastupa, koji bi mogao dovesti do nove prilike za napad na vrh. Uostalom, tek mu je 31 godina, zbog dugog odmora bi trebao biti prepun želje, a talenta je uvijek imao i više nego dovoljno.

Pravi prikaz upravo tog talenta, ali i nekih drugih kvaliteta korejskog borca je borba koja se nalazi ispod teksta, a koja se održala početkom prošle godine. Bio je to njegov povratak nakon tri i pol godine te su se mnogi pitali kako će izgledati protiv uvijek aktivnog i prepunog snage, Dennisa Bermudeza. A “Korean Zombie” je pokazao kako nije izgubio apsolutno ništa. Vratio se s potpuno istih načinom borbe, odnosno konstantnim kretanjem naprijed, zbog kojeg je i dobio svoj nadimak te je kroz proces pokazao kako još uvijek može primiti veliku količinu udaraca te kroz njih samo još jače kretati se naprijed.

Bermudez je odlično pogađao, vrhunski se kretao i taktika mu je bila upravo onakva kakva je potrebna za savladati Korejca, no dovoljan je bio jedan udarac da on završi na podu i dogodio se već u prvoj rundi. Jung je završio borbu desnim aperkatom, nakon kojeg za Bermudeza više nije bilo povratka, iako je njegova prvobitna reakcija bila da je borba prekinuta prerano. Zombie se vratio na velika vrata i velika je šteta da smo njegovu iduću borbu morali čekati čak godinu i osam mjeseci. No, ponovno je tu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI