Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Pogledajte borbu koja je stvorila “Gorillu” | Fight Site

(VIDEO) Pogledajte borbu koja je stvorila “Gorillu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.03.2019 18:34h Autor:

Till vs. Cerrone

Iz relativne anonimnosti do UFC zvijezde i potencijalnog izazivača Darren Till došao je u u listopadu 2017. Tada je dobio svoj prvi “main event”, a za protivnika veliko ime poput Donalda Cerronea.

Darren Till imao je tri pobjede i jednu neodlučenu borbu u UFC-u, kad je dobio priliku dotadašnje karijere. Fight Night u poljskom Gdansku ostao je bez glavne borbe, a Donald Cerrone sam se ponudio UFC za nastup u njemu do tada nepoznatom europskom gradu. Trebalo mu je pronaći protivnika i nije UFC-u bilo lako. Sami su otkrili kako im je Till, koji je samo mjesec ranije savladao Bojana Veličkovića, bio jedna od posljednjih opcija. Srećom po njih, a na kraju itekako i po njega, Gorilla je tu borbu prihvatio.

Po mnogima je Till bio unaprijed otpisan, jer do tada nije bio impresivan. Nije pokazao kako može završavati borbe, a protivnici s kojima se susretao su bili daleko od elite. Ipak, dočekao je svoj dan. Od samog starta vidjelo se koliko je krupniji od Cerronea, a agresivnim ulaskom odlučio je iskoristiti sporiji ulazak u meč po kojem je Cerrone zapravo poznat. I u tome je uspio. Till je uspio završiti borbu u posljednjoj minuti prve runde te time nanijeti Cerroneu treći poraz u nizu. Tada je automatski nastala i priča o poluteškašu koji se bori u velteru.

Unatoč tome što je Kauboj bio daleko od dobre forme, Till je napravio veliki skok i završio je na sedmom mjestu ljestvice izazivača velter kategorije. Već iduću borbu UFC mu je dao Stephena Thompsona na domaćem terenu, a nakon podosta navučene pobjede u toj borbi, dobio je priliku napasti naslov. Dokazalo se kako se to na kraju ipak dogodilo ranije nego što je trebalo. Till se sad mora vratiti pobjedama i s time mora krenuti već u subotu, kad će protiv Jorgea Masvidala predvoditi Fight Night u Londonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI