(VIDEO) Pet najimpresivnijih nokaut pobjeda Anthonya Smitha

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.02.2019 19:47h Autor:

Anthony Smith

Anthony Smith jedan je od većih “underdoga” u posljednje vrijeme, ako gledamo na borbe za UFC titulu prvaka. No, on je svoju priliku zaslužio impresivnim pobjedama i nokautima. Najboljih pet nalazi se u ovoj kompilaciji.

Rijetko kad možemo popratiti borce koji u potrazi za uspjehom odlaze u višu kategoriju. Anthony Smith jedan je od rijetkih koji su do napravili, a također jedan od još rjeđih koji su uspjeli profitirati od toga. Možemo reći kako je to bila vjerojatno najbolja životna odluka ovog 30-godišnjeg borca.

U polutešku kategoriju otišao je prošle godine, nakon poraza od Thiaga Santosa, koji je sad također dio te kategorije i profilirao se u vjerojatno idućeg izazivača. U novoj diviziji Smith je naslagao dva bivša prvaka, Rashada Evansa i Mauricia Ruu te posljednje i bivšeg izazivača Volkana Oezdemira.

Smith je trenutno na šest pobjeda u posljednjih sedam borbi, a sve je upisao prekidom. Pet nokautom te posljednju prisiljavanjem na predaju. Tih prvih pet nalazi se u kompilaciji kojoj je UFC odlučio prezentirati kakva opasnost prijeti od “Lionhearta”. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI