(VIDEO) Pet najboljih završnica kamerunske zvijeri Francisa Ngannoua

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2019 14:49h Autor:

Ngannou vs. Luis Henrique

Rijetko kome imalo upućenijem u MMA potrebno je posebno predstavljati kako je Francis Ngannou jedan od najjačih udarača na svijetu. Njegove šake brutalnu su završavale brojne borbe. On se nada da će mu one pomoći i u subotu, kad će se boriti protiv Juniora Dos Santosa. Prije toga pogledajte odabranu kompilaciju njegovih pet najimpresivnijih izvedbi.

Francis Ngannou (13-3, 8-2) sve svoje dosadašnje UFC pobjede upisao je prekidom. Sedam puta to je bilo nokautom, od čega pet puta u prvoj rundi, a jednom je čak uspio izvesti kimuru. U većini slučajeva to su bile situacije gdje jedan udarac završava borbu i šalje protivnika na spavanje.

Na račun tih završnica, Ngannou je proglašen najstrašnijim borcem u UFC-u te je početkom prošle godine kao takav napao titulu UFC prvaka. Stipu Miočića nije uspio pogoditi, poražen je jednoglasnom odlukom te je sav hype malo splasnuo. Ipak, u studenom prošle godine vratio se novim ekspresnim nokautom protiv Curtisa Blaydesa, a ove godine isto je napravio i Cainu Velasquezu. Ngannou je ponovno opak, ponovno strašan i jednu pobjedu od napada na titulu UFC-ove teške kategoriju. Nju će pokušati ostvariti u subotu protiv Juniora Dos Santosa.

Prije toga pogledajte UFC-ov izbor pet najimpresivnijih završnica “Predatora”. Nećemo otkrivati tko je tu, reći ćemo samo da način na koji je završio obje borbe protiv Curtisa Blaydesa, kao i onu protiv Bojana Mihajlovića, ovdje nije našao svoje mjesto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI