(VIDEO) Pet najboljih remek djela Wonderboya Thompsona

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2019 14:38h Autor:

Thompson vs. Stitgen

Dočekali smo novu borbu Stephena Thompsona, a ona se održava večeras. U 22 sata počinje program Fight Nighta u Nashvilleu, koji u svojoj glavnoj borbi donosi okršaj Stephena Thompsona i Anthonya Pettisa. Prije toga, pogledajte izbor od pet remek djela kojima je Wonderboy do sada završavao svoje protivnike.

Thompson je u UFC pristigao nakon fenomenalne kickboxing karijere, koja je svoje najsvjetlije dane imala unutar “World Combat Leaguea”, promocije u vlasništvu Chucka Norrisa. Tamo je oduševljao svojim potezima, kasnije je na to nadogradio sve vještine potrebne za tranciziju u MMA na najvišoj svjetskoj razini. UFC je bio jedina opcija.

Već pri dolasku u promociju oduševio je nokautom protiv Dana Stitgena, koji se u ovoj kompilaciji nalazi na drugom mjestu. Osim toga, isti je oduševio postavši prvi čovjek koji je završio Johnya Henricksa te je bio čovjek koji je Roberta Whittakera poslao u srednju kategoriju. Vjerojatno najimpresivniji njegov potez je nokaut protiv Jakea Ellenbergera, koji je ovdje s razlogom na prvom mjestu.

Stephen Wonderboy Thompson jedan je od najatraktivnijih MMA boraca na svijetu, ukoliko mu to protivnik dozvoli. Zapravo, ukoliko protivnik prihvatiti boriti se na taj način. Uvjereni smo kako je Anthony Pettis taj i da nas večeras čeka sjajna borba. Tko zna, možda Wonderboy večeras doda jedan novi potez ovakvoj kompilaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI