Video: Ovako udara Brandon Thatch

UFC 20.01.2014 19:48h Autor:

Brandon Thatch

Odličan video osvanuo je na youtubeu, a glavni "lik" njega je UFC-ov velteraš Brandon Thatch. Za one koji se još nisu upoznali s likom i djelom ovog momka, ovo je fantastičan uradak u kojem vam se predstavlja jedan od najatraktivnijih boraca u svijetu mješovite borbe ovoga trenutka.

Brandon Thatch je borac koji je debitirao u UFC-u prošle godine i to na impresivan način, doslovno prebivši Justina Edwardsa i Paula Thiaga, odnosno nokautiravši oba borca u prvoj rundi. Inače, riječ je o momku čiji je skor u karijeri 11-1, a svih 11 pobjeda ostvario je prekidom u prvoj rundi, dok je poraz doživio podijeljenom sudačkom odlukom u svojoj drugoj borbi u karijeri.

Kada se danas osvrne na taj poraz Thatch kaže da ga je koštalo neiskustvo i loša sprema te da trenutno može odraditi pune tri runde u svom tempu koji je, kao što se vidi iz priloženog videa, ubitačan. No, da li je uistinu toliko spreman nismo uspjeli vidjeti iz jednog jednostavnog razloga, u posljednje tri godine, odnosno u osam borbi, nitko s ovim momkom nije izdržao dulje od dvije i pol minute.

Thatch se trenutno oporavlja i čeka najavu svog budućeg protivnika, a vi za to vrijeme pogledajte ovaj video i uvjereni smo da iduću borbu ovog mladića nećete htjeti nipošto propustiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI