Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Ovako je Shogun zaradio bonus i izjednačio rekord Jona Jonesa | Fight Site

(VIDEO) Ovako je Shogun zaradio bonus i izjednačio rekord Jona Jonesa

UFC 02.12.2018 10:02h Autor:

Mauricio Shogun Rua

Pobjedom na UFC Adelaide priredbi Mauricio “Shogun” Rua je osigurao bonus od 50 tisuća dolara i izjednačio rekord Jona Jonesa.

Rua je u “co- main” borbi večeri prošao kroz pravi rat da bi u trećoj rundi polteškaškog okršaja zaustavio Tysona Pedra tehičkim nokautom. Bio je to osmi put da je Brazilac nagrađen za svoje napore u UFC-u čime se izjednačio s Jonom Jonesom za najveći broj bonusa u poluteškoj kategoriji.

Za najbolju izvedbu večeri bonus je zaradio i Sodiq Yusuff za svoj brzinsku pobjedu nad Sumanom Mokhtarianom u perolakoj kategoriji. Samo dvije minute bile su dovoljne Nigerijcu da tehničkim nokautom završi svoj debitantski nastup u UFC-u.

Kai Kara- France i Elias Garcia nagrađene su bonusom za najbolju borbu večeri. Obračun u muha kategoriji na uvodnom programu završio je pobjedom Kara- France koja je slavila jednoglasnom sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI