(VIDEO) Ovako je Gaethje poslao Barbozu u carstvo snova i slavodobitno odšetao

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2019 04:46h Autor:

Barboza vs. Gaethje

Udarac kojim je Justin Gaethje nokautirao Edsona Barbozu još će se neko vrijeme vrtjeti MMA kuloarima i komentirati po forumima i društvenim mrežama. Pogledajte taj fenomenalno odmjeren udarac koji je instantno završio Edsona Barbozu, a Justinu Gaethjeu donio novi trijumf.

Iako je Barboza već jednom ranije u borbi bio ozbiljno uzdrman, Justin Gaethje ga tim putem nije završio. Za razliku od nekih prethodnih borbi, nije srljao i tražio prekid pod svaku cijenu, ako nije siguran da ga može dobiti. Pametno se kretao, napadao u serijama i upravo to je razlog zbog čega je došao do ovako impresivne pobjede.

Ključni udarac došao je točno na polovici prve runde. Na još jedan u nizu Gaethjeovih napada, Barboza je pokušao odgovoriti tako što je eskivirao u svoju lijevu stranu. Tu je zapravo bila njegova najveća pogreška. Time je ostavio otvorenu bradu i otvoren prostor za desni kroše Justina Gaethje da istu pronađe. On je u tome uspio, a ostalo znate.

Pogledajte taj nokaut iz dva različita kuta. Isplati se uživati u svemu što Justin Gaethje pruža i možemo biti sretni što smo MMA fanovi u vrijeme kad se on odlučio boriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI