(VIDEO) Ostovich ponovno “pobijedila” na vaganju, Paige VanZant u odličnoj formi

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2019 19:18h Autor:

Rachael Ostovich i Paige VanZant

Službeno vaganje za sutrašnji UFC Fight Night 143 obilježila je činjenica da je svih 26 sudionika i sudionica uspješno odradilo svoj posao. No, ono o čemu se najviše priča još jednom je Rachael Ostovich, koja se sutra bori protiv Paige VanZant.

Nakon što je video s vaganja za njen prošli nastup postao pravi viralni hit, borkinja s Havaja niti ovog puta nije razočarala. Ostovich je došla u plavoj UFC uniformi te je na vagu stala izgledajući fantastično. Tu mislimo na njenu formu, odnosno dojam kako nije imala apsolutno nikakvih problema sa skidanjem kilograma. Drugi dio dojma je njena sama pojava, koja je ponovno sve ostavila bez teksta. Neupućeni bi vjerojatno mislili kako se ring djevojka u pauzi odlučila izvagati.

Nije u puno lošijoj formi niti njena protivnica, Paige VanZant, iako se kod nje može primijetiti kako je skidanja kilograma ipak bilo i to onog u posljednjih satima, tzv. “posljednji cut”. No, muha kategorije joj svakako odgovara i nema sumnje da će pružiti odličan nastup. Jedino je malo čudno bilo vidjeti vaganje za borbu Paige VanZant na kojem ona nije u prvom planu. Ne sumnjamo kako bi veliki dio dva milijuna njenih Instagram fanova mogao popratiti Ostovich, koja je trenutno na pola milijuna.

Ovo sve samo potvrđuje kako je UFC napravio dobar potez ugovaranjem ove borbe, koja je izazvala veliko zanimanje te za koju se pretpostavlja kako bi mogla imati veću pojedinačnu gledanost i od glavne borbe, susreta dva aktualna UFC prvaka. Razlozi za tako nešto su očiti i nalaze se ispod teksta.

View this post on Instagram

On weight. No peso. @paigevanzant @mma_sincero 📽@mmajunkiedotcom

A post shared by Essa Luta Foi Foda (@essalutafoifodaoficial.mma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI