(VIDEO) Održani otvoreni treninzi Silve i Adesanye

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2019 11:09h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva i Israel Adesanya izašli su pred fanove odraditi otvorene treninge, nakon što su to dan prije njih napravili Robert Whittaker i Jim Crute. Uvjerite se u njihovu formu.

Sudionici sunaslovne UFC 234 borbe izašli su pred oduševljene fanove uz jednake ovacije, iako je Adesanya kroz izjave uvjeren kako će fanovi biti na njegovoj strani. Čini se kako Anderson Silva, iako se do sada nikad nije borio u Australiji, ima itekako dobar ugled “Down Under”. Uostalom, tako je u svakom dijelu svijeta gdje se ovaj velikan pojavi.

MMA Junkie snimio je cijele treninge oba borca, na kojima se možete uvjeriti u njihovu formu, no isto tako možemo zaključiti kako su obojica spremni i raspoloženi. Obojica su isto tako bili raspoloženi za šalu, što se može zaključiti i iz izjava na kraju treninga.

Adesanya je inače veliki favorit ove borbe i pomalo je nevjerojatno jednog Andersona Silvu vidjeti u tolikom statusu autsajdera, gdje se kladioničarski koeficijent na njegovu pobjedu može pronaći čak i na 6. Ukoliko vjerujete da i dalje ima kvalitetu za savladati borca poput Adesanye, imati priliku i jako dobro zaraditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI