(VIDEO) Odrađena prva UFC 238 sučeljavanja, Cejudo izveo bizarnu predstavu koju je rijetko tko shvatio

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2019 10:50h Autor:

Henry Cejudo i Marlon Moraes

U Chicagu je odrađen medijski dan u sklopu UFC 238 eventa, a nakon njega su na bini sučeljeni svi borci i borkinje koji će nastupiti na subotnjem programu najveće svjetske MMA promocije.

Posebno pažnju izazvao je Henry Cejudo, svojim neobičnim performansom. On cijeli ovaj tjedan igra jednu posebnu ulogu, a sad je tu istu doveo na novu razinu. Što je zapravo svojom malom predstavom htio pokazati, rijetko tko je shvatio. Reakcija mnogih vjerojatno je bila jednaka onoj njegovog protivnika, Marlona Moraesa, koji je napravio popularni “facepalm”.

Vrlo original dolazak na pozornicu imala je Jessica Eye, budući da je obukla neprobojni “kevlar” prsluk s natpisom “Bulletproof”, a Tony Ferguson i Donald Cerrone došli su uz svoj standarni imidž. Njihovo sučeljavanje bilo je opušteno, a pozdrav srdačan. Znamo što to inače znači ako je u pitanju netko od ova dva borca. A sad su upareni međusobno…

Ispod teksta pogledajte video putem kojeg se možete uvjeriti kako je izgledalo svako sučeljavanje. Bilo je vrlo zanimljivih, nakon čega svakako željno iščekujemo današnje ceremonijalno vaganje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI