(VIDEO) Nova najava podsjeća nas zašto je revanš Jonesa i Gustafssona tako velik

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2018 13:12h Autor:

UFC 232

12 dana! Toliko je ostalo do dugo očekivanog revanša Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona, koji predvodi posljednji ovogodišnji UFC event. Tim putem, pred vama je najnovija UFC 232 video najava.

Ona nosi naziv “Welcome to the Fire”, a upravo je vatra ono što ćemo očekivati kao najbolji opis onoga što će Jones i Gustafsson pružiti 29. prosinca, u najiščekivanijem revanšu u UFC povijesti te reprizi najbolje borbe za titulu koju su UFC fanovi do sada imali priliku vidjeti.

Najava počinje tako da se prvo prisjetimo onoga što se dogodilo u prvoj borbi, odnosno situacije gdje je Jones ušao u šampionske runde kao borac u minusu te je iz njih izašao upravo onako kako je njihovo ime, šampionski. Ovog puta će to imati priliku još jednom potvrditi te po treći puta doći do naslova UFC prvaka do 93 kilograma. Alexander Gustafsson imati će treću priliku po prvi puta to postati i on ju nema namjeru ostaviti neiskorištenu.

Osim ove borbe, tu nam je i najveća borba u povijesti ženskog MMA-a. No, čini se da će ona dočekati neku drugu vlastitu najavu. Prvo tako pogledajte ovu, uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI