Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Nokaut(i) dana: Nova UFC-ova akvizicija udara high kickom poput Cro Copa | Fight Site

(VIDEO) Nokaut(i) dana: Nova UFC-ova akvizicija udara high kickom poput Cro Copa

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2018 17:44h Autor:

Sabina Mazo

Danas smo kao nokaut dana pripremili čak dva komada, a oba imaju istu autoricu. To je Sabina Mazo, neporažena borkinja i nova članica UFC-a, za koju već sada govore na ima najbolji high kick u ženskom MMA-u.

21-godišnju Mazu najavili smo još prije nekoliko dana kada je potpisala za UFC, no tada ju još nismo odlučili detaljnije predstaviti. A ona je djevojka uistinu vrijedna predstavljanja, zbog načina na koji se bori. Karijeru je počela 2015. godine, kada joj je bilo tek 18 godina te je startala s dvije pobjede. Nakon toga uzima pauzu i 2017. godine pristiže u LFA promociju. Tamo teško da je mogla bolje startati.

Mazo je nastupila na LFA 9 eventu u travnju te godine te LFA 23 pet mjeseci kasnije, a oba nastupa imaju nešto zajedničko. Naime, oba puta slavila brutalnim nokautom high kickom. Istim kickom pogodila je i protivnicu u svojoj trećoj LFA borbi, iako nju nije nokautirala, no napravila je dovoljno za pobjedu, kao i u svom četvrtom nastupu. U UFC pristiže uz omjer 6-0 te kao LFA prvakinja.

Ovim putem imate priliku pogledati kompilaciju njenih najboljih udaraca, među kojima se nalaze i ta dva nokauta, a ako vam to nije dovoljno, oba nokauta dodana su i ispod tog videa, kao posebni pojedinačni prilozi. U svakom slučaju, vrijedi pogledati način na koji ova djevojka radi ono što je u svojim najboljim danima radio vlasnik najboljeg high kicka, Mirko Filipović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI