(VIDEO) Nokaut dana: Udarac nakon kojeg je Dana White instantno stavio ugovor na stol

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 16:42h Autor:

Krantz vs. Paterson

Jučer je održan 63. event američke promocije Legacy Fighting Alliance, koji je donio spektakularan nokaut u glavnoj borbi. To je izgledalo toliko impresivno da je njegov autor odmah po dolasku u svlačionicu na stol dobio UFC ugovor i to osobno od strane Dane Whitea.

Zvijezda glavne borbe bio je Derrick Krantz, vrlo iskusni 31-godišnjak. Naime, ovaj borac u okršaj je ušao s impresivnim rezimeom, barem što se tiče profesionalnih MMA nastupa. Omjer mu je bio 23-10. Njegov protivnik bio je Justin Patterson, koji je u borbu ušao s 11-4.

Posebna zanimljivost ovog eventa bila je prisutnost Dane Whitea, Matta Serre i Dina Thomasa, koji su tim putem snimali novu epizodu serijala “Lookin’ For A Fight”. Namjera im je bila potpisati barem jednog borca, a nakon glavne borbe nije bilo nimalo upitno tko će to biti.

Krantz je borbu završio već sredinom prve runde i to serijalom snažnih udaraca. Onaj posljednji bio je posebno precizan i brutalan te je Patterson vrlo neugodno pao. Sve to izgledalo je jako efektno te je Krantza u svlačionici dočekalo ugodno iznenađenje. Tamo je bio Dana Whitea koji mu je čestitao, a onda odmah i ponudio ugovor s UFC-om. Najbolji dokaz kako se isplati davati sve od sebe te nikad nije kasno da ti “zasja sunce”. Krantz je najbolji primjer toga. Dobio je UFC ugovor nakon čak 34 profesionalnih nastupa. Apsolutno zasluženo se našao i u rubrici Nokauta dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI