(VIDEO) Nokaut dana: Trenutak karijere Yvesa Edwardsa za jedan od najljepših nokauta u UFC povijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2019 14:51h Autor:

screenshot

Sjećate li se Yvesa Edwardsa? Nekada vrlo atraktivnog i prije svega aktivnog borca, koji trenutno vrlo uspješno radi kao analitičar i komentator PFL evenata. Ako da, onda se sjećate i jednog od najljepših nokauta u UFC povijesti.

Yves Edwards u svojoj je karijeri, koja je trajala 17 godina, odradio ukupno 66 borbi (42-22-1, 1NC) i prošao je kroz puno ratova, no niti jedan nije ostao dio uspomena fanova kao onaj iz 2004. godine s UFC 49 eventa.

U pitanju je borba protiv Josha Thomsona, tada neporaženog talenta. Yves je također bio u sjajnoj formi, a iza sebe je već imao 35 borbi. I vjerojatno je upravo to iskustvo presudilo da bismo dobili nevjerojatno atraktivan i brutalan nokaut, nakon četiri i pol minute vrlo aktivne akcije.

Edwards je Thomsonu uhvatio leđa, pokušavajući ga srušiti, no nije imao uspjeha. Tijekom tog procesa, Thomson se pokušao osloboditi i to mu je bio loš potez. Edwards je to osjetio te mu je odlučio dozvoliti i istovremeno pokušati udarac, koji se u startu baš i ne čini izvediv. No, ovog puta je to bilo izvedeno apsolutno savršeno. Kako je taj udarac izgledao? Najbolje da pogledate sami!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI