(VIDEO) Nokaut dana: Točno 12 godina prije Yaira dogodilo se ovo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2018 19:35h Autor:

Pete Sell vs. Scott Smith

Na jučerašnji dan, prije točno 12 godina, dogodio se jedan od najluđih nokauta u povijesti UFC-a. UFC je na to odlučio podsjetiti, a mi u rubrici Nokaut dana nudimo priliku da procijenite čiji je nokaut luđi, Yaira Rodrigueza ili Scota Smitha.

U pitanju je borba koja se održala na finalnom eventu četvrte sezone Ultimate Fightera, između dva sudionika iste. U pitanju su Scott Smith i Pete Sell, koji su fanovima pružili pravi show, borbu prepunu akcije i uzbuđenja. Ipak, ono što se dogodilo na kraju je luđe i nevjerojatnije od cijele borbe. Uostalom, UFC je sam upravo ovaj nokaut nazvao jednim od najluđih nokauta u povijesti, davši mu “epitet” divlji.

Naime, tijekom brawla koji su ova dva borca prezentirala, Sell je pogodio kroše u tijelo Smitha, koji je istog trenutka klonuo, uhvativši se rukama u mjesto gdje je pogođen. Peteu je to bio znak za napad na završetak borbe te je krenuo svim snagama. No, nedostatak iskustva koštao ga je pobjede. Naime, krenuo je bez ikakvog garda, što je rezultiralo time da se Smith “nekim čudom” odjednom oporavio te pogodio ovog strašnim udarcem točno u bradu!

12. studenog 2006. godine vidjeli smo tako ludi nokaut u izvedbi Scotta Smitha, a 12 godina kasnije, na event povodom 25. godišnjice UFC-a, vidjelo smo spektakularni nokaut Yaira Rodrigueza. Nećemo se svađati koji je bolji, sretni smo što smo oba imali priliku vidjeti, bilo u živo, bilo na ovakav način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI