(VIDEO) Nokaut dana: Kaubojski high kick i koljeno za laku noć!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2018 18:59h Autor:

Cerrone vs. Story

Tri su dana ostala do novog meča Donalda Cerronea pa je pravo vrijeme za posvetiti mu prostor u rubrici “Nokaut dana”. Odlučili smo se popratiti izbor UFC-a, koji je na svoj Youtube kanal postavio nokaut iz borbe protiv Ricka Storya.

U pitanju je borba održana u kolovozu 2016. godine te je to bila treća borba unutar Cerroneove seriji od četiri pobjede prekidom u velter kategoriji, čime je postao njen pravi hit. Rick Story je u borbu ušao s nizom od tri pobjede te namjerom da se nakon sedam godina u promociji iskaže kao kandidat za vrh kategorije.

Cerroneu se ta ideja nije svidjela te je slavio prekidom sredinom druge runde jedne vrlo atraktivne i zanimljive borbe. Sve je pokrenula kombinacija ručnih tehnika, koju završava udarac nogom u glavu. Story je bio žestoko uzdrman, no pokušao se izvući, ali Cerrone uz rub kaveza sve završava još jednom serijom, čiji je posljednji udarac bio koljeno u glavu, nakon čega je Storyu mogao samo reći “Laku noć”.

Bila je to Rickova posljednje borba u UFC-u, dok je Cerrone nakon ove borbe slavio i protiv Matta Browna. Ipak, onda je krenula trenutna negativna serija, u kojoj je slavio samo jednom u pet borbi. Zbog toga mu je subotnja borba protiv Mikea Perrya i više nego bitna. Ukoliko bude kombinirao udarce na način kao u ovoj borbi, Perryu sigurno neće biti lako.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI