(VIDEO) Nokaut dana: Junior Dos Santos obranio titulu demoliranjem Franka Mira

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2018 13:48h Autor:

Mir vs. Dos Santos

Danas ćemo iz australskog Adelaidea pratiti novi UFC nastup Juniora Dos Santosa pa je u potpunosti ispravna stvar posvetiti mu i mjesto u rubrici “Nokaut dana”. Ovog puta je UFC taj nokaut djelomično odabrao umjesto nas, objavom njegove izvedbe iz obrane titule UFC prvaka protiv Franka Mira.

Riječ je o borbi održanoj 26. svibnja 2012. godine i bila je to njegova prva te ujedno jedina uspješna obrana titule UFC prvaka. Protiv sebe imao je Franka Mira, koji je borbu prije toga slomio ruku Minotauru Nogueiri, u njihovoj sada već legendarnoj drugoj borbi. I Mir je u borbu ušao s ciljem vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo.

Ipak, u tome nije uspio pokraj borca koji je u tim trenucima svojim izvedbama impresionirao sve u svijetu. Imao je niz od osam UFC pobjeda, u prethodnoj je nokautirao Caina Velasqueza i izgledao je kao netko tko će dugo držati najvrjedniju titulu MMA svijeta.

Mir je čak izgledao dobro u prvoj rundi u prvoj rundi ove borbe, budući da je JDS-u trebalo neko vrijeme da pronađe distancu, no kada je u tome uspio, krenula je kanonada prema jednom od najlegendarnijih teškaša. Dos Santos ga je jednostavno razbacao po kavezu, sve dok nije došao trenutak prekida borbe.

Danas ćemo Dos Santosa gledati u jednoj novoj borbi, gdje će mu također najvažniji biti pronaći pravu distancu. Ukoliko u tome uspije, biti će zanimljivo vidjeti što će Tai Tauivasa učiniti da spriječi situaciju u kojoj bi doživio sudbinu Franka Mira. Ispod teksta pogledajte spomenuti nokaut.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI