(VIDEO) Nokaut dana: Jedina borba u kojoj je Nate Diaz završen udarcem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2018 18:49h Autor:

Nate Diaz

Za danas smo vam pripremili jedan od najpoznatijih nokauta bivšeg Strikeforce prvaka, Josha “Punk” Thomsona, onaj protiv Natea Diaza. Ujedno je u pitanju jedina borba u cijeloj karijeri, koju je mlađi brat Diaz izgubio nokautom.

Riječ je o borbi održanoj u travnju 2013. godine te u koju je Nate Diaz ušao s porazom iz posljednje borbe, kada nije uspio osvojiti UFC pojas lake kategorije. Thomson je tek pristigao iz Strikeforce, kojem je ranije bio prvak, a također je imao poraz iz posljednje borbe. Tada je zaustavljen u pokušaju povratka na tron spomenute promocije porazom od Gilberta Melendeza.

Thomson je tako zajedno sa svim Strikeforceovim borcima pripao UFC-u, a bolju premijeru teško je mogao zamisliti. Nate Diaz bio je ljubimac fanova i svaka borba mu je iza sebe imala podosta pozornosti. Također, Nate nikada nije bio nokautiran. No, “Punk” je sve to odlučio promijeniti.

Već tijekom prve dvije runde viđeno je nekoliko lijepih kombinacija od strane pridošlice iz Strikeforcea, no tek u trećoj napravio je ono što mu je vjerojatno i dan danas najdraži potez u karijeri. Natea Diaza pgoodio je desnim high kickom, nakon čega ovaj pada, a vrlo brzo u kavez dolazi ručnik iz njegovog kuta. Svakako je to bio nokaut za ponoviti mu snimku više puta!

Nažalost, Thomsonu je to ostalo jedina pobjeda u UFC-u. Iza nje je upisao dva neizvjesna poraza podijeljenim odlukama od Bensona Hendersona i Bobbya Greena, a nakon toga i poraz odlukom od Tonya Fergusona. Otišao je u Bellator, gdje je nakon dvije pobjede došao na korak od napada na titulu, no iznenađujući nokaut poraz od Patrickya Freirea ga je od nje udaljio. Bilo je to u veljači prošle godine i Thomson od tada nije nastupio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI