(VIDEO) Nokaut dana: Gaethjeovo katapultiranje Vicka

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2019 11:33h Autor:

Vick vs. Gaethje

Nadolazeći vikend donosi nam novi nastup Justina Gaethjea, vjerojatno najatraktivnijeg borca svijeta. Prije toga imamo priliku prisjetiti se njegovog posljednjeg nastupa i pobjede nokautom nad Jamesom Vickom.

Gaethje je prije ove borbe bio unutar niza od dva poraza. Bili su to porazi u najboljim borbama godine, no nije to puno značilo kada ste borac koji gleda prema vrhu. Borba protiv Jamesa Vicka trebala je biti pravi ispit toga može li Gaethje prilagoditi svoj stil potrebama ili će i dalje nastaviti biti borac za publiku. 25. kolovoza 2018. godine, ušao je u kavez Jamesu Vicku.

Vick je dugo govorio kako je ovo borba koju čeka i kakvu mu je UFC već ranije trebao osigurati. Najavio je nokaut Gaethjea i put prema vrhu, bio je podosta bahat u svojim izjavima i opet se to vratilo borcu na najgori mogući način. Vick je brzo nokautiran u vrlo atraktivnoj maniri.

Već sam početak borbe dao je do znanja kako se Gaethje ponovno spreman potući, ali da ovog puta neće srljati pod svaku cijenu. Odlično se kretao na distanci te je naveo Vicka na defenzivniji pristup i traženja kickova. Vidjelo se da se ne osjeća dobro u kavezu i da nije dobio ono što očekuje. To se potvrdilo nakon otprilike minutu i pol. Fantastična serija lijevog pa desnog krošea dovela je do toga da je 191 cm visoki gorostas završio na podu, a Gaethje je potvrdio koliko može biti opasan kad se bori pametno.

Pametan način borbe bit će mu itekako potreban ove subote, kad ga u Philadephiji, na UFC on ESPN 2, čeka borba protiv Edsona Barboze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI