(VIDEO) Nokaut dana: Bomba iz duela dvije najjače brade MMA svijeta

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2018 19:39h Autor:

Nelson vs. Hunt

Kad se dvije najčvršće brade borilačkog sporta nađu jedna protiv druge, u startu će mnogi reći da su šanse za nokaut minimalne. No, u duelu koji nam donosi današnji Nokaut dana to nije bio slučaj. Prisjetimo se kako je Mark Hunt nokautirao Roya Nelsona.

Dogodilo se to 20. rujna 2014. godine, na eventu kojeg su ova dvojica predvodili u japanskoj Saitama Areni. Dvorana koja je vidjela legendarnih MMA mečeva više nego bilo koja druga na svijetu, ovog je puta svjedočila novom spektaklu i nokautu koji je na kraju nagrađen kao najbolji nokaut na “World MMA Awards” dodjelama za 2014. godinu.

Borba se dogodila u situaciji gdje su obojica bili u dobrim situacijama i gdje su se mogli pobjedom nadati putu prema vrhu. I nisu štedjeli jedan drugog nego je od prve minute tu bio otvoren “fajt”, uz razmjene udaraca. Sve je bilo jasno, dvije najčvršće brade svijeta odlučile su pokazati koja je izdržljivija. I ona slabija izdržala je točno osam minuta u borbi, a ta pripada Royu Nelsonu.

Ukratko, Hunt je borbu riješio jednim kratkim aperkatom, nakon kojeg je odradio “walk off” u svom poznatom stilu. Nećemo previše duljiti, ovo je nokaut koji se gleda i uživa te dodatna objašnjavanja ovdje nisu potrebna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI