(VIDEO) Nokaut dana: Barbozino koljeno kojeg se Gaethje u subotu mora pripaziti

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2019 17:29h Autor:

Edson Barboza

U subotu nas čeka borba Edsona Barboza i Justina Gaethjea za koju možemo biti uvjereni da će donijeti pregršt akcije. Kao savršenu pripremu za tu borbu, vrijedi pogledati borbu Barboze protiv Beneila Dariusha i briljantan udarac koljenom kojim je istu završio.

Analize po pitanju onoga što Justin Gaethje mora raditi protiv Edsona Barboze su većinom jednoglasne. Svi smatraju kako je najbolji način za savladati Brazilca taj da se radi konstantni pritisak, skraćuje distanca i da mu se nikako ne dozvoljava dolazak u poziciju odakle može napadati svojim eksplozivnim tehnikama.

Beneil Dariush u ovoj je borbi činio upravo to. Napadao je, kretao se prema naprijed i držao je tempo borbe onakvim kakvim želi. Činilo se kako ima borbu pod kontrolom i kako ona odlazi u smjeru koji mu odgovara. No, onda je Barboza pokazao zašto je toliko opasan. U jednom trenutku druge runde, Beneil je krenuo u napad, tijekom kojeg je spustio glavu. Barboza je bio spreman primiti udarac u lice s ciljem da pokuša napasti koljenom. To je napravio i u potpunosti je uspio. Koljeno je završilo točno na bradi Darisuha koji je završio brutalno nokautiran.

Upravo takvih poteza morat će se u subotu pripaziti Justin Gaethje, ukoliko uspije napraviti pritisak i skratiti distancu. Ovaj potez dokaz je da tada borba nije gotova te da Brazilac može u bilo kojem trenutku izvesti neki udarac odluke. Kako god bilo, borbu jedva čekamo, a u međuvremenu se sjajno prisjetiti nečega ovakvog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI