(VIDEO) Nikada pompoznija najava Dane Whitea: U sljedeća dva mjeseca ćemo otkriti budućnost borilačkog sporta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2019 11:02h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a Dana White se obratio novinarima nakon UFC-a 236, koji je proteklog vikenda održan u američkoj Atlanti, najavljujući tajanstveni projekt koji bi u narednim mjesecima trebao promijeniti u potpunosti MMA sport.

White nije bio precizan, ali je zato bio pompozan kao nikada do sada.

“Rekao sam svima jučer, čekajte dok ne vidite na čemu trenutačno radimo u Las Vegasu”, izjavio je čelnik UFC-a te je dodao:

“U naredna dva mjeseca otkrit ću budućnost. Ne samo UFC-a, nego budućnost borilačkog sporta. Otkrit ću budućnost borilačkog sporta u naredna dva mjeseca. A količina talentiranih boraca koju imamo trenutačno, projekte kroz koje pokušavamo stvoriti još više njih…”

“Već neko vrijeme nam ide vrlo dobro, svakog vikenda borbe su nevjerojatno, a to će se nastaviti i dalje. Ovo partnerstvo koje imamo s ESPN-om je velika stvar čovječe”, zaključio je White.

Nekoliko borilačkih analitičara je pokušalo dokučiti o čemu se radi i kakvu bi budućnost mogao Dana White otkriti u naredna dva mjeseca. Najuvjerljivije zvuči teorija da bi se trebalo raditi o novom UFC-ovom kompleksu koji se gradi u Las Vegaasu. No, za sada nema nikakvih potvrda da je riječ upravo o tome. Stoga ćemo se morati strpiti i pričekati da saznamo kakvu nam budućnost UFC nudi…

U nastavku možete pogledati video koji prikazuje kako će izgledati novo sjedište UFC-a:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI