(VIDEO) Nick Diaz prezentirao nunchaku vještine i objasnio što se treba dogoditi da bi prihvatio borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2019 12:45h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz vjerojatno je umirovljen borac. To je podatak koji se vrlo lako može pročitati između redaka. On je na Instagramu ipak otkrio kako postoji nešto što bi ga nagnalo na to da prihvati borbu, no isto tako je potvrdio kako prije svega želi uživati u životu. Kao bonus, kroz video je prezentirao svoje nunchaku vještine.

Situacija oko Nicka Diaza rijetko je kome jasna. Po njegovim Instagram objavama se može zaključiti puno toga, ali veliki broj njih znaju biti konfuzne prirode. Ipak, nekad se pojave trenuci lucidnosti u kojima možemo saznati što Nick uistinu želi i kako razmišlja. I ovo je jedan primjer nečega u tom stilu.

“Ja nikome ne trebam biti uzor. Imam 35 godina i definitivno nikome ne bih savjetovao da prihvate borbu za manje nego što vrijede ili da se bore besplatno. To je ono što bih ja napravio ukoliko bih prihvatio borbu protiv nekoga od ovih tipova koji nisu na mom nivou. Niti bi se to uklapalo u moju moralnu etiku. Da se pojavi ponuda koju ne mogu odbiti, stvari bi bile drugačije. Dok se to ne dogodi, ja ću nastaviti misliti da se borim za to da svijet učinim boljim mjestom. Dok se stvari ne promjene, ostajem pri onome da ne želim nikoga ozlijediti, želim samo partijati”, napisao je Nick Diaz u svojoj posljednjoj Instagram objavi. Priložena fotografija prikazuje njega u opuštenoj pozi uz kamin, da bi u idućoj objavi mogli vidjeti Nicka gdje prezentira na koji način kuha čaj.

U istoj objavi nalaze se još tri videa. Nick u njima drži nunchake i govori o tome kako je jedan od najaktivnijih boraca ikad. Posljednji od njih onaj je u kojem je prezentirao svoju vještinu s drevnim kung fu oružjem. U svakom slučaju, Instagram Nicka Diaza zna biti vrlo zanimljivo štivo.

View this post on Instagram

I’m no role model, I’m 35 years old, but I definitely wouldn’t advise anybody to take a fight for less than their worth or fight for free. Which is practically what I would be doing at this point in taking a fight with some of these guys that are not on my level. Nor would I be within my moral ethics to even do that aside from you not painting me as a role model. If there was an offer I couldn’t refuse, things would be different. Until they are – I’d like to continue to think I’ve been fighting to make the world a better place, but until I can continue to do that: “I don’t want to hurt nobody, I just want to party.” 🍻🙏🏼🥋 Cc: @ufc @nick_diaz_academy @natediaz209 @riokid @thefloridaboy @bellatormma @tmz_tv @mmajunkiedotcom @mariolopez @arielhelwani @foursigmatic

A post shared by nickdiaz209 (@nickdiaz209) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI