(VIDEO) Neugodna situacija na ESPN-u: Jones nakon pobjede odbio razgovarati sa Sonnenom

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2018 18:09h Autor:

Jones, Helwani i Sonnen (screenshot)

Jedna zanimljiva i pomalo neugodna situacija dogodila se nedugo nakon završetka UFC 232 priredbe. Davajući intervju za ESPN koji su u tim trenucima predstavljali Ariel Helwani i Chael Sonnen, Jon Jones je nakon uvodne rečenice jasno poručio kako je Helwani jedini od dvojice s druge strane ekrana s kojim namjerava voditi razgovor.

“Jako sam zadovoljan onime što se dogodilo večeras. Bila je to sjajna borba s Alexanderom Gustafssonom. On je napravio odličan posao, ali još su bolji odradili moji treneri. Samo me je par puta pogodio u lice. Toliko sam zahvalan na svemu”, otvorio je prvak razgovor pa izazvao neugodni trenutak:

“Ariel, sada želim razgovarati samo s tobom.”

“Pošteno. Chael, nadam se da poštuješ njegovu odluku”, rekao je na to Helwani.

“Ovo je njegov govor”, kratko i jasno je odgovorio Sonnen.

Uslijedio je razgovor o borbi u kojem je Jones pričao o prekidu, a istaknuo je i kako je najveća razlika između njega i Gustafssona bila u vještini u parteru. Nastavio je ‘Bones’ s obećanjima kako će dokazati svoju nevinost u doping skandalima, komentirao je i izjave Daniela Cormiera, a onda se i zahvalio Helwaniju te pritom vjerojatno poslao poruku Sonnenu koji je svo to vrijeme šutio i slušao što prvak ima za reći.

“Ariel, hvala ti što provjeravaš činjenice, ne lažeš fanove i izmišljaš stvari čitavo vrijeme”, završio je Jones.

Sonnen je potom ustvrdio da nema pojma o čemu se radi:

“Bilo je to nepristojno. Ne znam o čemu se ovdje točno radi, nisi ga pitao. Mogao bih samo nagađati. Malo me to iziritirao.”

Možda Jones uskoro objasni o čemu je bila riječ, a dotad možemo samo nagađati kako se radi o njegovoj reakciji na neke javne istupe u kojima ga je Sonnen prije nekoliko mjeseci kritizirao i ismijavao zbog svih problema koji ga prate.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI