Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Nesuđena izazivačica muha kategorije pala na vaganju | Fight Site

(VIDEO) Nesuđena izazivačica muha kategorije pala na vaganju

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2018 15:57h Autor:

Sijara Eubanks

Nesuđena izazivačica i prvobitno planirana predvodnica UFC 230 eventa, Sijara Eubanks, nije uspjela zadovoljiti na vaganju za nastup na sutrašnjem eventu.

U pitanju je ona borkinja koja se “proslavila” žestokim verbalnim napadima na Joea Rogana, nakon što je ovaj izjavio kako ne zna tko je ona, a u tom se trenutku trebala boriti za UFC titulu na ovom eventu te na Danu Whitea, nakon što ju je ovaj uklonio s eventa, povodom ugovaranje borbe Daniela Cormiera i Derricka Lewisa. Na kraju je time postigla vraćanje na event, gdje se treba boriti protiv Roxanne Modafferi.

Nažalost po nju, Sijara je u potpunosti iznevjerila povjerenje pruženo od predsjednika UFC-a te nije uspjela zadovoljiti težinu potrebnu za muha kategoriju, čak niti nakon skidanja svega sa sebe niti uz korištenje dozvoljenje tolerancije od pola kilograma, na koju u slučaju borbe za titulu ne bi imala pravo. Čak i nakon toga je imala 650 grama previše te će svojoj protivnici Roxanne Modafferi morati prepustiti 20 posto svog honorara, ukoliko ova pristane na borbu.

Za Eubanks ovo nisu prvi problemi sa skidanjem kilograma. Već tijekom Ultimate Fighter sezone, u kojoj je došla do finala, jedva je uspjela skinuti kilograme za polufinalnu borbu, u kojoj je na kraju savladala Modafferi, a sada je došla preteška. No, niti to nije najgore, budući da se Eubanks u prosincu prošle godine trebala boriti protiv Nicco Montano u finalu sezone, koje je trebalo okruniti prvu prvakinju, da bi tijekom skidanja kilograma bila hospitalizirana te uklonjena iz te borbe. Nakon tog je jednom uspjela nastupiti i UFC joj je pokraj svega prvobitno planirao dati borbu za titulu u Madison Square Gardenu. Dobro da nisu, jer da se ovako nešto dogodilo u tom slučaju, vodstvo promocije imalo bi velikih problema s glavoboljom.

Neovisno o ishodu sutrašnje borbe, ukoliko se ona dogodi, trenutno je teško očekivati da bi Eubanks u skorije vrijeme mogla dobiti priliku napasti titulu. No, onda se sjetimo Yoela Romera i Darrena Tilla te shvatimo kako je apsolutno nemoguće tako što sa sigurnošću tvrditi. Posebno ukoliko Sijara ponovno bude imala verbalni napad na Dana White, a on bude uživao u tome.

Ispod teksta pogledajte kako je izgledalo njeno vaganje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI