(VIDEO) Najava za UFC 231: “Prošetali smo se kroz diviziju i više nemamo kuda!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2018 19:02h Autor:

Max Holloway i Brian Ortega

Idući UFC PPV event dolazi nam za nešto manje od pet tjedana. To je UFC 231 predvođen Maxom Hollowayem i Brianom Ortegom, dvojicom boraca nove ere koji shvaćaju da su došli do trenutka kada je njihova borba ono što se jednostavno mora dogoditi.

UFC je izbacio prvu službenu najavu za event kojeg će kanadski Toronto ugostiti 8. prosinca. To će biti pretposljednji UFC PPV event u ovoj godini, predvođen od strane dvije borbe za titulu. Jedna je ona u ženskoj muha kategoriji, između Valentine Shevchenko i Joanne Jedrzejczyk, dok je druga ona kojoj je posvećen prvi najavni video imena “New Era”.

Brian Ortega dogurao je do borbe za titulu slijedom ludih okolnosti i još luđih preokreta u njegovim borbama. Nevjerojatno je da je jedan borac, koji se toliko puta činio izdominiran te u bezilaznim situacijama kao on, i dalje neporažen. Do toga je došao nevjerojatnom ubojitosti i isto tako nevjerojatnim osjećajem za trenutak kada je potrebno krenuti u izvedbu poteza koji donosi pobjedu u borbi.

S druge strane je Max Holloway, o kojem se ne treba puno toga govoriti. UFC-ov prvak do 66 kilograma je u nizu od 12 uzastopnih pobjeda, što je najveći niz u cijeloj promociji. I biti će favorit i za 13. pobjedu u nizu, no postavlje se pitanje njegovog stanja, nakon što je ove godine tri puta otkazivao borbu. Jesu li zdravstveni problemi iza njega i hoće li se Max vratiti u onom izdanju kakvo je prezentirao u posljednje dvije borbe, kada je prvo detronizirao, a onda još jednom dodatno savladao Josea Alda? Saznati ćemo za nešto manje od pet tjedana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI