(VIDEO) McGregor otkrio karte: Mogu biti sunaslovni meč, ali pod jednim BITNIM uvjetom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2019 16:19h Autor:

Conor McGregor

Nedavno je procurila informacija o razlozima nemogućnosti UFC-a da dogovori meč između Conora McGregora i Donalda Cerronea. Razlog je pozicija na popisu borbi koji bi meč trebao imati, a radi se o sunaslovnoj, a ne naslovnoj borbi večeri. Irac je spreman pristati na sporednu ulogu, ali pod jednim uvjetom – želi udio u kompaniji!

MMAFighting donosi vrlo zanimljivu priču prema kojoj “Notorious” upravo ovih dana pregovara oko idućeg nastupa u Octagonu. Razgovarajući s fanovima dok je provodio vrijeme u Chicagu, Irac je otkrio da nema problema s tim da bude sunaslovna borba ili čak uvodni program. No, njegov uvjet je dobivanje udjela u kompaniji!

“Spreman sam boriti se”, ispalio je bivši prvak i dodao:

“Rekao sam im da ću se boriti bez problema. Ako UFC želi da padnem na drugo mjesto, da sam sunaslovni meč, tako je kako je. Ali ako ja budem sunaslovna borba, to će podići njihov brand u neslućene visine. Nemam problema s time. Ali ako žele da to guram, moraju mi dati dio koji mi pripada u kompaniji. To je sve što tražim. Mogu me staviti na prvi meč na ESPN+ platformi. Nema problema. Vidjet ćete kako će to eksplodirati!”

Ovo nije prvi put da McGregor traži udio u kompaniji za koju radi. I kod pregovora oko posljednjeg ugovora, Irac je imao isti uvjet. Tada je dogovoreno da će njegov viski “Proper 12” imati privilegiranu marketinšku poziciju u tvrtci, a McGregor je dobio još nekoliko dodatnih privilegija što su mnogi analitičari protumačili da je “Notorious” zaista dobio svoj udio. No, u stvarnosti nije. Unatoč tome što mu to nije prošlo, Irac je potpisao ugovor na novih šest borbi.

Sada ponovno gura ideju da postane suvlasnik što će neki protumačiti kao bahatost, a drugi kao realnost. Naime, McGregor je sudjelovao kao naslovno ime u 5 od 6 najuspješnijih PPV eventa u povijesti kompanije. Njegov osobni brend se već sada može nositi s UFC brendom u mnogim pogledima. Popularniji je od UFC-a na društvenim mrežama, kao i na tražilici Google. Ugledni ESPN ga je prije nekoliko dana gurnuo u TOP 5 naslavnijih sportaša svijeta mnogo ispred slavnih boksača za koje se smatralo da su više “main stream” nego UFC zvijezda. Sve će to biti argumenti McGregora u ovom pregovorima koji upravo traju, a Irac neće imati milosti…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI