(VIDEO) Masvidal i Edwards se potukli u backstageu

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2019 01:51h Autor:

screenshot

Vrlo gadne scene viđene su nakon završetka UFC Fight Nighta u Londonu. Jorge Masvidal i Leon Edwards potukli su se u backstageu, nakon što je Edwards dobacio nešto Masvidalu dok je ovaj davao izjavu za medije.

Brbljavi Edwards je odmah nakon svoje pobjede protiv Gunnara Nelsona izjavio kako želi pobjednika glavne borbe za svog idućeg protivnika. Kako je u pitanju borac koji se često služi provokacijama, bilo je za očekivati kako Masvidal neće imati puno mira od njega. No, čini se da Jorge nije očekivao da će ovaj krenuti dok on još nije stigao niti proslaviti veliku pobjedu nad Darrenom Tillom.

Tijekom davanja izjava odmah nakon svoje borbe, Masvidal je prekinut od strane Edwardsa, koji je nešto dobacivao. Masvidal je na to prvobitno odgovorio “možda, a možda ne”, da bi onda krenuo prema Edwardsu, rekavši mu da mu dođe reći u lice to što mu je upravo dovikivao. Kad je Edwards prišao, Masvidal je potegnuo udarac prema njemu, pogodivši ga posred čela. Krenula je izmjena s obje strane, nakon čega su borci razdvojeni. Svi oko njih ostali su u šoku, Michael Bisping i Karyn Bryant u studiju također.

Koliko smo saznali, Edwards je odmah otpremljen na hitnu pomoć, budući da je od udarca zaradio posjekotinu, a Jorge Masvidal je nakon incidenta također udaljen iz dvorane. Bit će zanimljivo vidjeti kako će UFC reagirati na ovo ponašanje svog borca, koji je napravio nešto tako tik što je ostvario vjerojatno najvažniju pobjedu svoje UFC karijere.

Kako je to izgleda, možete pogledati sami, budući da je više kamera zabilježilo ovaj incident.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI