(VIDEO) Louis Smolka vratio se spektakularnom završnicom

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2018 00:10h Autor:

Smolka vs. Mudaerji

Impresivan i emotivan povratak u UFC upisao je jedan od najatraktivnijih boraca koje promocija ima na svom rosteru, Louis Smolka. On je otvorio Fight Night u Kini, pobjedom do koje je došao polugom na ruci.

Smolka je bio jedan od najvećih talenata muha kategorije i stilom borbe jedan od najatraktivnijih boraca u UFC-u uopće. Ipak, problemi s alkoholom doveli su do prekida njegovog impresivnog pobjedničkog niza te su uslijedila četiri poraza. Sve je to rezultiralo otkazom iz UFC-a. Ipak, nakon tri ovogodišnje pobjeda i zaokreta koji je napravio u životu, Smolka se ponovno našao na UFC rosteru.

Povratničku borbu odradio je u bantam kategoriji, u kojoj će od daljnjeg nastupati i to je izgledalo kao u njegovim najboljim UFC danima. Izuzetno brz borac, nevjerojatno atraktivnog grapplinga, do pobjede je došao polugom na ruci, koju je u drugoj rundi napravio Su Mudaerjiju. Nakon toga je uslijedilo emotivno slavlje, gdje mu je kroz glavu vjerojatno prošlo sve što je prokockao. No, nije kasno, ukoliko ovako nastavi, ponovno bi mogao biti unutar pobjedničkog niza i na putu prema velikim borbama. Svojim talentom i načinom borbe je sigurno jedan od onih koji to zaslužuju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI