(VIDEO) LFA 58 donio gomilu atraktivnih nokauta i kontroverzu u glavnoj borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2019 10:55h Autor:

screenshot

Jučer je u Albuquerqueu održan LFA 58 event, koji je donio veliku količinu akcije, četiri nokauta na glavnom programu, ali i kontroverzu u glavnoj borbi, koja će tek idućih dana dobiti svoj epilog.

Ukupno se na glavnom programu priredbe našlo sedam borbi, a četiri od njih nalazi se u dolje podijeljenom videu, iz već navedenih razloga. Sva četiri duela završila su brutalnim i atraktivnim nokautima.

Prva među njima je borba lake kategorije, u kojoj je Flavian Pilgrim (5-1) savladao Sherwina Pricea (5-2). Idući nokaut vjerojatno je najatraktivniji od sva četiri, a u pitanju je koljeno Tonina Maraja (9-4) u borbi perolake kategorije protiv Vincenta Fricilonea (8-2). Vrlo atraktivno je do svoje pobjede došao i Fernando Padilla (12-3), koji se nije činio siguran protiv Donalda Sancheza (30-20), no onda je eksplodirao i završio borbu.

Priredbu je predvodila borba lake kategorije, između Harveya Parka (11-2) i Jaleela Willisa (9-2). Park je borac vrlo atraktivnog i zanimljivog stila, koji je to prezentirao protiv svog do sada vjerojatno najtežeg protivnika. Willis je potvrdio kvalitetu i njih dvojica su pružili vrlo uzbudljive tri minute prepune akcije. Onda se dogodio trenutak koji je završio borbu. Boksačka kombinacija Parka poslala je Willisa na pod, nakon čega je uslijedilo nenamjerno, ali čini se ilegalno koljeno u glavu. Park je nakon toga nastavio i završio borbu te je proglašen pobjednikom.

Ipak, i sam shvaća na koji način je svog protivnika pogodio, što se moglo zaključiti iz izjave nakon borbe pa ne bi trebalo čuditi ukoliko komisija odluči poništiti ovu borbu. Ukoliko do toga dođe, nema sumnje da će LFA ponovno upariti ovaj dvojac, budući da su pružili zanimljive tri minute, što nikako nije bilo dovoljno da pokažu sve što mogu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI