(VIDEO) KSW objavio najbolje nokaute u 2018. – Soldić na tri mjesta u kompilaciji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2019 13:45h Autor:

Screenshot

Ugledna poljska borilačka promocija Konfrontacja Sztuk Walki (KSW) je ovih dana objavila kompilaciju najboljih nokauta koji su se dogodili u njihovom kavezu tijekom 2018. godine.

Među odabranom kompilacijom sjajnih nokauta nalaze se čak tri u kojima se našao naš Roberto Soldić – inače prvak KSW-a u velter kategoriji. “RoboCop” se u dva navrata našao s dobre strane udarca, a jednom nažalost s one druge. U kompilaciju je, naime, upao i udarac kojim je Južnoafrikanac Dricus Du Plessis nokautirao borca iz UFD Gyma u Duesseldorfu uzevši mu KSW-ovu titulu. Nasreću, nekoliko mjeseci kasnije Soldić mu je vratio istom mjerom, ali još impresivnijim nokautom. I taj je potez ušao u KSW-ovu kompilaciju najboljih nokauta godine.

S obzirom da je Soldić krajem 2018. stigao do novog fenomenalnog nokauta u meču protiv Brazilca Viniciusa Bohrera, KSW je uključio i taj udarac u svoju kompilaciju.

Spomenimo i da je Erko Jun, također član UFD Gyma iz Duesseldorfa, gdje trenira sa Soldićem i Račićem, ušao u ovaj video nokautom u svom MMA debiju. Tada je za 2:26 minuta svladao Tomasza Oswiecinskog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI