(VIDEO) Kroše Ponzinibbia koji je poslao Magnya na spavanje

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2018 09:38h Autor:

Ponzinibbio vs. Magny

Santiago Ponzinibbio došao je do svoje najvrjednije, najvažnije te vjerojatno i najdraže UFC pobjede. Nokautom u četvrtoj rundi savladao je Neila Magnya, a vi ovim putem imate priliku vidjeti kako je to izgledalo.

Argentinac je zapravo najveću štetu u borbi napravio low kickovima, kojima je čak pet puta slao Magnya na pod. Nakon petog puta je sudac Herb Dean bio blizu toga da prekine borbu, ali nažalost po Magnya ipak nije. Još jedan kick ga je pogodio, taj nije bio dovoljno jak da ga pošalje na pod, no bol u nozi bila je takva da se Amerikanac više nije mogao normalno kretati.

Situacija gdje ima protivnika kao jedva pokretnu metu bila je savršena za taktički spremnog borca kao što je Ponzinibbio. On nije navalio nego je provjerio situaciju, s dva dobra udarca si otvorio priliku, a onda je pogodio desni kroše u koji je ubacio svu svoju raspoloživu snagu. Magny je istog trenutka bio nokautiran i samo se srušio u besvjesnom stanju, a Santiago je mogao krenuti slaviti u Buenos Airesu.

Ispod teksta pogledajte udarac kojim je Ponzinibbio došao do svoje sedme UFC pobjede u nizu i ukupno devete u 11 UFC nastupa. 2019. godina mogla bi biti ona u kojoj će on prezentirati svoje vještine na najvišeg mogućem nivou. Uz ovakvu razinu prikazane kvalitete, protiv nikoga ga ne smijemo otpisati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI