Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Krenuo UFC 232 serijal Cris Cyborg, pogledajte kako je reagirala na seobu eventa | Fight Site

(VIDEO) Krenuo UFC 232 serijal Cris Cyborg, pogledajte kako je reagirala na seobu eventa

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2018 10:54h Autor:

screenshot

Cristiane “Cyborg” Justino još je jednom pokrenula “Cyborg Nation” serijal, koji će je ovog puta pratiti prije, tijekom i nakon nastupa na UFC 232 eventu. U prvoj epizodi možemo vidjeti kako je reagirala na vijest o seobi eventa u Kaliforniju, saveznu državu u kojoj živi i trenira.

Na samom početku možemo vidjeti Cyborg uz jutarnju kavu, gdje prati izjavu Dane Whitea i Jeffa Nowitzkog, po pitanju pozitivnog doping testa Jona Jonesa. Sve je poslušala bez previše promjena izraza svog lica, da bi onda dala svoje kratko mišljenje.

“Ne znam što da mislim, ali vjerujem kako Jon Jones nije toliko neodgovoran da ponovno nešto uzme. Prošao je kroz puno stvari i ne znam što da mislim, ovo je svakako luda situacija”, rekla je Cyborg, koja je kasnije nešto više o tome rekla svom dečku Rayu Elbeu, koji u ovom serijalu ima svojevrsnu ulogu voditelja. Što se tiče nje, seoba njoj nije problem, pošto će se boriti blizu svoje kuće, no ljuta je zbog fanova koji su kupili ulaznice i osigurali si smještaj u Las Vegasu.

Što je sve rekla možete popratiti u videu, a nakon toga možete vidjeti i kako izgleda njen noćni trening. Cyborg inače posjeduje svoju vlastitu dvoranu u Huntington Beachu pa joj nije problem osigurati si vrijeme za trening kada god to ona sama želi.

Ovim putem možete vidjeti kako izgleda rad s njenim trenerom, također UFC borcem, Don Madgeom. Njen glavni boksački trener, Jason Parillo, ovom kasnom “sessionu” nije prisustvovao. U svakom slučaju, pogledajte kako to izgleda kod Cris Cyborg, zbog čega uostalom i postoji ovaj zanimljiv serijal.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI