(VIDEO) Kreće treća sezona “Contender Seriesa”, pogledajte sjajnu najavu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2019 12:32h Autor:

screenshot

Dana White’s Contender Series je show kojim je UFC u potpunosti pogodio. U pitanju je serijal u kojem svaka epizoda sadrži pet borbi koje se uživo emitiraju iz UFC-ove dvorane. No, nije samo pobjeda dovoljna za izboriti svoje mjesto u najvećoj svjetskoj MMA promociji. Za dva tjedna kreće treća sezona, a pred nama je službena najava za istu.

U prve dvije sezone američkog izdanja i tri epizode brazilskog, “Contender Series” postigao je veliki uspjeh. Fanove je oduševila prilika da svakog utorka imaju priliku pogledati pet borbi kroz koje najveći talenti u Americi i šire traže svoje mjesto u UFC-u. I to na način da sama pobjeda nije dovoljna. Ona mora doći uz dojam koji nikoga, prije svega predsjednika UFC-a, neće ostaviti ravnodušnim. Na kraju svake epizode, upravo Dana White bira tko će dobiti UFC ugovor. Najčešće su to samo dva imena, tek u nekim iznimkama bude ih više.

U prve dvije sezone, kroz ovaj show dio UFC-a postali su Ryan Spann, Sean O’Malley, Johnny Walker, Geoffrey Neal, Julian Marquez, Maycee Barber, Greg Hardy, Alonzo Menifield, Dwight Grant, Antonina Shevchenko, Juan Adams, Edmen Shahbazyan i mnogi drugi. Sve su to danas zanimljiva UFC imena pred kojima je blistava budućnost. Treća sezone donosi novih 80 boraca i borkinja koje vjeruju kako imaju ono što je potrebno za zadovoljiti ukuse Dane Whitea.

Prva epizoda ove sezone emitirati će se 18. lipnja,a za sada je poznat raspored borbi za prve tri. No, prije svega, pogledajte najavu onoga što ćemo sigurno s velikim zanimanjem pratiti i ove sezone.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI