(VIDEO) Korean Zombie, Yair, Cerrone i Perry oduševili na otvorenom treningu u Denveru

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2018 14:45h Autor:

Yair Rodriguez

U Denveru je održan otvoreni trening pred subotnji UFC Fight Night 139, na kojem su glavne zvijezde eventa prezentirale svoje vještine pred fanovima. Kada su tu umjetnici poput Yaira Rodrigueza i Donalda Cerronea, jasno je da je bilo zanimljivo.

UFC je odlučio u Denveru organizirati jubilarni event za 25. godišnjice promocije i to s razlogom u gradu gdje je sve počelo, odnosno gdje se Octagon prvi put pojavio u dvorani. Zbog toga ne treba čuditi vrlo zanimljiv program predvođen pravim majstorima najuzbudljivijeg sporta na svijetu, koji su se kao takvi prezentirali i na otvorenom treningu.

Četiri glavne zvijezde, odnosno Chan Sung Jung, Yair Rodriguez, Donald Cerrone i Mike Perry, bili su predvodnici onih koji su se pokazali među fanovima te su oni i uklopljeni u video uradak kojim UFC pokušati dočarati kako je bilo. Atraktivni udarci, vrhunska kondicija i jako dobro raspoloženje, to je ono što su fanovi jučer mogli vidjeti.

U videu ispod teksta možete popratiti scene s treninga, kao i kratke izjave koje su borci dali nakon što su završili prezentaciju svojih vještina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI